SMTOWN
SMTOWN
SMTOWN

Welcome to SM Entertainment Official ESgo Channel!
We deeply appreciate all of your love and support again.
You can enjoy SM artist's latest videos on SMTOWN Official ESgo Channel.

NCT DREAM THE STAGE
21:53

NCT DREAM THE STAGE

Hace 23 días

TAEYEON 태연 'Happy' MV
3:46
MAX THE STAGE
19:11

MAX THE STAGE

Hace un mes

NCT 127 THE STAGE
24:51

NCT 127 THE STAGE

Hace 2 meses

SOHLHEE 솔희 'LADY' MV
3:05
MOON 'Woo' VISUAL FILM
2:45
Comentarios
  1. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaHace 10 horas

    Baek is chanyeol's candy... Wink wink :D

  2. exxo l

    exxo lHace 10 horas

    ههههه فالفيديو كله بركز بس فاللقطة لما بيكي بيرقص مع البنت هههه

  3. Fika Nurbella

    Fika NurbellaHace 10 horas

    I miss you😍❤

  4. Christine Bañaria

    Christine BañariaHace 10 horas

    Let's keep streaming

  5. fangirls day

    fangirls dayHace 10 horas

    Semangaaat. Kalian sudah bekerja keras. Stay safe, healthy and happy..

  6. Syarafina putri

    Syarafina putriHace 10 horas

    yo ayo semangat doyoung

  7. husnulhtmaah 03

    husnulhtmaah 03Hace 10 horas

    baekhyuuuuuuuuuunnnnnnnnn

  8. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    ستررييمم ايريزز

  9. Merve Ağmanalmaz

    Merve AğmanalmazHace 10 horas

    ESgo mantığı aa bu reklam izliyor bir tane daha koyalım Turkısh delight

  10. Eduarda Nascimento

    Eduarda NascimentoHace 10 horas

    Meu Bombonzinho , nunca decepciona . Exo-L sempre presente ! WE ARE ONE

  11. Ryu Jun Cotton

    Ryu Jun CottonHace 10 horas

    I love you junmyeon oppa 🥰🥰🥰

  12. Erina Ruby

    Erina RubyHace 10 horas

    Kiyowo kiyowo nomu nomu kiyowo

  13. chanbaek

    chanbaekHace 10 horas

    BAEKHYUN EL SOLISTAS MAS ESPERADO DEL AÑO

  14. Exo kings

    Exo kingsHace 10 horas

    كاندي تربعت على عرش قلبي ARAB EXO_L

  15. Xiazhi Le

    Xiazhi LeHace 10 horas

    This's when uri Jaehyunie being maknae 😭 so bright so energetic 😭

  16. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    خلونا نوصل 1.5مليون الييييوووم بليييز

  17. Britt_loves_Kpop

    Britt_loves_KpopHace 10 horas

    This gives me Justin Bieber Yummy vibes. (But better)

  18. Dellyla pgst

    Dellyla pgstHace 10 horas

    Yuhuuu

  19. Sheilla nathasya 22

    Sheilla nathasya 22Hace 10 horas

    Im just fallin love with baekhyunee

  20. Novita Dewi

    Novita DewiHace 10 horas

    Baekhyun oppa saranghaee....

  21. zefanya thalia

    zefanya thaliaHace 10 horas

    13 748 282

  22. Chia dlr

    Chia dlrHace 10 horas

    It’s 2020 and I’m still wondering if they will release Time Control in the future?

  23. Syarafina Putri

    Syarafina PutriHace 10 horas

    doyoung ganteng banget

  24. husnulhtmaah 03

    husnulhtmaah 03Hace 10 horas

    candy

  25. Nini

    NiniHace 10 horas

    Candy'nin Baekhyun şarkısı çok güzel hehe

  26. BIAS Doyoung Mau Lewat

    BIAS Doyoung Mau LewatHace 10 horas

    Love you guys Yang masih stay di NCT Yang gapunya niatan pindah ke fandom lain Yang terus stay di NCT walau badai nerpa terus

  27. Şeyma Tekin

    Şeyma TekinHace 10 horas

    Şarkıya bakmaya gelmiştim canım sıkılıyodu yorumlara bakim dedim türk doluymuş Exo-l değilim ama Fighting TURKISH EXO-L

  28. chanbaek

    chanbaekHace 10 horas

    king

  29. nisa kaya

    nisa kayaHace 10 horas

    Yutub torpah başan yutub Türkish exol turkish DELIGHT

  30. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    16الف لايك يس !!

  31. kei yen

    kei yenHace 10 horas

    I know you're tired of seeing the word sytr3am but you still need to str3amm okay Czennies we can do this

  32. Jocelyn Sn

    Jocelyn SnHace 10 horas

    He is really really really kind

  33. Katlynnn12

    Katlynnn12Hace 10 horas

    ang tangkad ng nasa MV pero maliit ung gumawa ng kanta..bat ganon??jwk miss ko na un..❤❤

  34. Jαу lιgнтѕαвєя

    Jαу lιgнтѕαвєяHace 10 horas

    BBH best boy 🥰💕

  35. Hope world

    Hope worldHace 10 horas

    I'm not super m fan and I only watch this mv because oh mark's part

  36. Fateme jamiri

    Fateme jamiriHace 10 horas

    Iranian fan❤

  37. v a l e :D

    v a l e :DHace 10 horas

    TE AMO

  38. romina heydari

    romina heydariHace 10 horas

    ❤️❤️

  39. Morelia Ramos Rojas

    Morelia Ramos RojasHace 10 horas

    VOTE EN IDOL CHAMP NCT127!!!!!!!!!! VOTE EN IDOL CHAMP NCT DREAM!!!!!!

  40. Pree Laxy

    Pree LaxyHace 10 horas

    This will always be a timeless classic. This proves that views do not mean anything when it comes to taste in music!

  41. Chay Mae-L

    Chay Mae-LHace 10 horas

    Well done EXO-Ls

  42. aida 1485

    aida 1485Hace 10 horas

    DON'T BE A SOLO STAN Candy 8.2 (almost 2 days) Let's love 7.3 (almost 2 months) Okay, the leader of the best k-pop group deserves that :( Shame on you If you continue like this, do you think Exo will remain?

  43. Yasmine Moubari

    Yasmine MoubariHace 10 horas

    Baek: Girl I'm you're candy Me: Yeah BAEKIE you're my sweet candy🍬❤

  44. Abby

    AbbyHace 10 horas

    If I had lee hi's voice like I'd seriously never shut up

  45. Kpop Fangirl

    Kpop FangirlHace 10 horas

    Who is here in 2020 and thinks this is one of their best song 💗💗💗

  46. Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.

    Chanyeol is Toben bro. So I can't disturb him.Hace 10 horas

    I'm waiting for someone to do Candy challenge while wearing shirt backwards. If you do mention me. Heheh

  47. Yaren Özyazıcı

    Yaren ÖzyazıcıHace 10 horas

    Birkaç saatte özlemişim buraları Turkish Exo-L

  48. KPOP FAN GİRL

    KPOP FAN GİRLHace 10 horas

    Fen dersinde yapabileceğiniz bir kodlama: KeDi GeNi TURKISH EXO-L

  49. Shaivi. G

    Shaivi. GHace 10 horas

    That girl is his eye candy, I wish I was too🔥💕

  50. Munjiah Mun

    Munjiah MunHace 10 horas

    Mark

  51. Shiva Norentia

    Shiva NorentiaHace 10 horas

    Let's stream 1. Baekhyun - Candy 2. Nct 127 - Punch

  52. melissu Göçmen

    melissu GöçmenHace 10 horas

    Dans aşırı güzel ya hem sesine hem dansına hipnotize oldum TURKISH EXO-L

  53. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaHace 10 horas

    Bangladeshi Exol here!!!! We'll support you forever!!!!!!!

  54. Honeylyn Dizon

    Honeylyn DizonHace 10 horas

    Can I ask if I am not the only Philippine EXOL who's coming back here? ^o^

  55. ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `

    ʟᴏᴠɪɴɢʙᴜᴛᴄᴏʟᴅ `Hace 10 horas

    Yorumlara yükleninnn! Üstte kalamıyoruz, hadi lütfen. Turkish Delight Turkish EXO-L

  56. Rend Pratama

    Rend PratamaHace 10 horas

    +62 stay reemar.

  57. O P

    O PHace 10 horas

    Kek ada suara sehun ya

  58. Chicken Pokpok

    Chicken PokpokHace 10 horas

    아빠!!! 화이팅!! 하트 하트 ㅋㅋㅋㅋ

  59. Tims

    TimsHace 10 horas

    *Monster* or *Lotto* _Turkish Exo-L_

  60. Hesty Kusumadewi

    Hesty KusumadewiHace 10 horas

    why is my candy so sweet

  61. K YM

    K YMHace 10 horas

    No puedo creer que esta canción ya tenga dos años. Sigo sin superar lo increíble que es y sin sacar la coreografía, jajaja Es una de mis coreografías favoritas de todos los tiempos, es mi reto personal

  62. Lucero HC7

    Lucero HC7Hace 10 horas

    El instrumental es lo mejor

  63. chanbaek rings

    chanbaek ringsHace 10 horas

    baekhyun o dudakların ben konuşmama kararı aldım turkish delight

  64. your sunshine

    your sunshineHace 10 horas

    don't give up y'all. we can do it!!!!

  65. nisa kaya

    nisa kayaHace 10 horas

    Nası beddua etsem bilemedim YouTuba kesin gevur bu yutub bayram bayram bizimle uğraşıyo Turkish exol turkish DELIGHT

  66. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    يا حلوووهه

  67. Balance

    BalanceHace 10 horas

    I'm on way the way learning candy choreo...

  68. Exo kings

    Exo kingsHace 10 horas

    بيكي الافضل ..ARAB EXO_L

  69. Rocío Black

    Rocío BlackHace 10 horas

    Mi dulce bebe 💕🥰

  70. Lyka Dela cruz

    Lyka Dela cruzHace 10 horas

    let’s continue punching guys

  71. na kim

    na kimHace 10 horas

    candy challenge candy dance challenge ♪♪♪

  72. AMANDA APRILIYANTI

    AMANDA APRILIYANTIHace 10 horas

    Kit ati aku sama kamu utup

  73. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    بيكي اخذ المركز الاول يسسس

  74. Aami 03

    Aami 03Hace 10 horas

    HAECHAN'S HIGHNOTE CLEARED MY SKIN, WATERED MY PLANTS AND FED ME WELL

  75. Bae Leader

    Bae LeaderHace 10 horas

    36,209,320

  76. YASSS Jiana

    YASSS JianaHace 10 horas

    #39 trending

  77. シAnindyaa

    シAnindyaaHace 10 horas

    Uuuuuuuuuuyeeeaaaaahhhh~

  78. exotiz biri

    exotiz biriHace 10 horas

    Biz mi çok yavaşız izlenmeler mi dondu

  79. Nurul Septiani

    Nurul SeptianiHace 10 horas

    748.282

  80. Sensiz 'leştim

    Sensiz 'leştimHace 10 horas

    Daechwita'dan geldim. Biraz da burada takılalım aşkolar *random _Turkish Delight_

  81. Nursima Kavak

    Nursima KavakHace 10 horas

    ~TURKISH EXO-L~ ~TURKISH DELİGHT ~

  82. Seher Nur Odabaş

    Seher Nur OdabaşHace 10 horas

    Exo ve Exo-l in naleti üzerine olsun youtube. Turkısh Exo-l Turkısh Delight

  83. YASSS Jiana

    YASSS JianaHace 10 horas

    #39 trending

  84. Stefan Tristan

    Stefan TristanHace 10 horas

    someone please find my other comment, its lost.. reward will be given if you return it. please

  85. exxo l

    exxo lHace 10 horas

    9مليون يلاااااااااا

  86. Baekzey Khannas

    Baekzey KhannasHace 10 horas

    Bnm tek mi canım şeker çekiyor ama böyle naneli falan değil. Şöyle Baekhyun'lu falan rond0mmm

  87. Sunday Lee

    Sunday LeeHace 10 horas

    this song is SM signature sound! and i love it!

  88. Heathcote Terry

    Heathcote TerryHace 10 horas

    dorky mint

  89. Jessy Jie

    Jessy JieHace 10 horas

    Aerina jangan lupa komen + like komennya ya. komennya mulai lambat nambahnya. nanti cepet turun trend*ngnya

  90. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    انا قاعدة اسمع الاغنية على السبوتفايي

  91. xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehun

    xiuminsuholaybaekhyun chenchanyeoldokaisehunHace 10 horas

    baekhyun, aku mau kasih kamu tips nih berhubung kemarin abis lebaran. kalo kamu dijulidin om tante ditanya kapan nikah, kapan lulus, kapan begini, kapan begitu, kamu jangan panik, aku kasih jawabannya nih. 1. kamu harus pasang tampang berani 2. jangan nunduk 3. busungkan dada kedepan 4. lalu teriak "AKU TAMPAN AKU BEBAS" semoga berguna ya baekhyun

  92. Indah Ramadhani Fajar

    Indah Ramadhani FajarHace 10 horas

    Uyeee baekk kyuttt aahhh

  93. O P

    O PHace 10 horas

    Dimana mana hatiku senang karena selalu melihatnya bahagia itulah hal yang sangat ku sukai dalam hidup ini

  94. Agus Wanti

    Agus WantiHace 10 horas

    Haii oppa,aku mau curhat lg.. Biar trending terus hehe Jdi ini kejadiannya udh lama bgt melewati tahun2 wkwk, wktu hari itu ada yg ngedeketin aku. Dia ngcht di slh satu sosmed ku terus aku blsnya agak lama gtu beberapa hari lah. Aku kenal dia tp cm sekedar kenal gt deh, terus kita chtn dia perhatian gt sm aku. Tp aku nya msh biasa aja smpe akhirnya dia ngjk aku pcrn yaa alu mikir dlu trs baru aku terima kan. Nahh dstu aku masuk tahun ajaran baru smk. Pas awal smk tbtb aku kepikiran mls pcrn gtu, karna mau menikmati masa smk kan. Akhirnya aku putusin cwo aku alasan nya aku udh janji sm diri aku sndiri gmau pcrn dlu dan aku jg sbnrnya gblh pcrn hehe.. Bolehnya pas udh kerja gtu. (Tp kl dkt gpp ktnya) wkwk, lanjut2 nah iya aku janji gmau pcrn sblm lulus dan kl ada yg mau dkt pun yauda dkt aja tanpa status:v kl ngga komitmen. Nah trs pas aku jlsin ke cwo itu kl aku udh janji gmau pcrn dia bilng gn "yauda w tunggu 2thn lagi2" trs aku jwb "g ush" karna aku gmau org itu nnti mlh sakit hati karna aku.. Alasannya jg karna aku gprnah syg sm dia:" dr awal. Jahat bgt ya aku.. Aku nyadar itu setelah di pertengahan kita pcrn. Lanjut2 trs aku ngebiarin dia nunggu aku 2thn. Nah aku kan pny fb, dan udh berbulan2 sbnrnya g dbuka. Pas aku buka tryata cwo itu udh pny cwe dan itu kaka kls aku pas smp. Aku kaget. Trs aku tny ke cwo itu "lu ko pcrn sm ka*** (lupa nama)?" trs dia jwb "biar w g bosen nunggu lu 2thn" gt, trs aku kaget dong. Aku jwb lg "jgn gtu sm aja lu jadiin dia pelampiasan dan alasan nya w, w berasa jahat kl gn" trs dia jwb "ngga lah". Dan glama dr itu trnyata dia putus. Trs aku lost contact selama setahun lebih. Nah dia cht aku lg ky gn "sbntr lg kls 12 trs lulus" trs aku takut kan aku jwb jwb "hehe iyaa" dan gchtn lg. Trs lost contact lg, trs tbtb dia pny pcr lg Dan aku gcht dia lg, aku udh biarin aja karna aku mikir cara dia buat nunggu akutuh udh salah bgt. Dan akhirnya aku lanjutkan dngn kejombloan ku yg bahagia whaha.. "Lanjut ceritanya ada di komen ini tp gtau deh dmn hehe". Tp skrg aku nyaman sendiri itu lebh baik dr pd hrs diatur2 gt wkwk Makash baekhyun oppa, love you ^_^ mksh semua hehwhwh

  95. 329bjh

    329bjhHace 10 horas

    #Monster

  96. Derya Çoğaltay

    Derya ÇoğaltayHace 10 horas

    Aww her yerde türk Exo-L mutluyum Turkish Exo-L

  97. potato hana

    potato hanaHace 10 horas

    {Arab exo_l} ...

  98. EXO-L Ananya

    EXO-L AnanyaHace 10 horas

    Show the world the power of exols!! Keep it on trending & keep commenting

  99. Munjiah Mun

    Munjiah MunHace 10 horas

    I like song

  100. arab exol

    arab exolHace 10 horas

    لوكاس و تين سوو تحدي كااندي